Menu

Steigerhout tafels

Tafels van steigerhout voor zowel binnen en buitengebruik zijn naar uw wensen aan te passen in zowel lengte, breedte als hoogte. De tafelpoten van steigerhout worden gemaakt d.m.v. een molenwiek verbinding. Alle RVS schroeven worden door middel van houtproppen en houtlijm weggewerkt en gladgeschuurd zodat een onzichtbare verbinding tot stand komt.
Het bovenblad van steigerhout word vanaf de onderzijde aan het onderstel vastgeschroefd zodat ook hier geen enkele schroef zichtbaar is. Mocht u ervoor willen kiezen om een stoere robuuste tafel van steigerhout aan te schaffen en deze tafel willen voorzien van een dwarsbalk van steigerhout aan het onderstel, dan worden deze vastgezet d.m.v. pen/gat verbinding en houtlijm. Dit geeft een mooi strak resultaat en een zeer stevige verbinding.

Behandeling

Men kan ervoor kiezen om de tafel van steigerhout te laten behandelen. Dit kan op verschillende manieren, te weten:

Interieurbeits
Interieurbeits wash
Vernis blank
Vernis kleur

Ook kan men kiezen om bijvoorbeeld het onderstel een andere kleur te geven dan het bovenblad. dit geeft uw tafel van steigerhout een robuuste maar moderne uitstraling.

  • Tuintafels (160×100) hebben een vanaf prijs van €249,-
  • Tafels (160×100) voor binnen worden vervaardigd met gedroogd steigerhout en hebben een vanaf prijs van €269,-

Alle overige afmetingen en (kleur)behandelingen zijn bespreekbaar.

Bezorging is mogelijk tegen meerprijs.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Ben u geïnteresseerd in een tafel van steigerhout of wilt u een ander steigerhout meubel helemaal op maat gemaakt?  Ik help u graag verder. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Vraag offerte aan