Menu

Steigerhout tafels

Tafels van steigerhout voor zowel binnen en buitengebruik zijn naar uw wensen aan te passen, dit geld voor zowel lengte, breedte als hoogte. Alle RVS schroeven worden door middel van deuvels en houtlijm weggewerkt en gladgeschuurd zodat een onzichtbare verbinding tot stand komt. Het bovenblad van steigerhout word vanaf de onderzijde aan het onderstel vastgeschroefd zodat ook hier geen enkele schroef zichtbaar is. Mocht u ervoor kiezen om een stoere robuuste tafel van steigerhout aan te schaffen en deze tafel willen voorzien van een dwarsbalk van steigerhout aan het onderstel, dan is dit ook mogelijk.

Behandeling

Men kan ervoor kiezen om de tafel van steigerhout te laten behandelen. Dit kan op verschillende manieren, zoals:

-Interieurbeits
-Interieurbeits wash
-Vernis blank
-Vernis kleur
-Meubelolie

Ook kan men kiezen om bijvoorbeeld het onderstel een andere kleur te geven dan het bovenblad. Dit geeft uw tafel van steigerhout een robuuste, maar ook moderne uitstraling. Ook behoren metalen onderstellen tot een van de mogelijkheden.

  • Tuintafels (160×100) hebben een vanaf prijs van €249,-
  • Tafels (160×100) voor binnen worden vervaardigd van gedroogd en geschaafd steigerhout en hebben een vanaf prijs van €269,-

Alle overige afmetingen en (kleur)behandelingen zijn bespreekbaar.

Bezorging is mogelijk, maar tegen meerprijs.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Ben u geïnteresseerd in een tafel van steigerhout of wilt u een ander steigerhout meubel helemaal op maat gemaakt?  Ik help u graag verder. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Vraag offerte aan