Menu

Steigerhout loungesets

Een loungeset van steigerhout is in verschillende combinatie’s samen te stellen. Of u nu 4 Fauteuils wilt of 2 rechte banken, of 2 fauteuils en 1 rechte bank, alles is mogelijk met steigerhout. De tafel van steigerhout zit er uiteraard ook bij en deze kunt u ook naar uw wens laten maken.
De afmetingen van het zitgedeelte kunt u ook op IKEA kussens afstemmen. Bijvoorbeeld een fauteuil heeft normaal een afmeting van 60cm breed, deze kunt u dan laten maken op 62cm breed zodat er een kussen van IKEA in kan. Ditzelfde geldt voor een rechte bank. Deze kunt u voor bijvoorbeeld 3 personen laten maken op 3x62cm en dat is 186cm zitgedeelte.

Behandeling

U kunt ervoor kiezen om uw loungeset van steigerhout te laten behandelen met een steigerhoutbeits.
Deze beits is verkrijgbaar in de kleuren White, Grey of Antraciet wash.
Houtolie is ook een prima product om uw loungeset van steigerhout ermee te behandelen. Houtolie is echter alleen geschikt voor buitentoepassingen maar qua kleurkeuze heeft u meerdere mogelijkheden t.o.v. steigerhout beits.

Werkwijze

Ik werk uitsluitend met zelfborende RVS schroeven en alle schroeven verwerk ik onzichtbaar zodat u geen enkele schroef kunt zien. mocht het onverhoopt niet kunnen, dan werk ik de schroeven weg d.m.v. houtproppen. Het voordeel van onzichtbaar schroeven t.o.v. bovenaf schroeven is dat onzichtbaar schroeven een veel strakker uiterlijk geeft en een ander bijkomend voordeel is dat vocht geen kans heeft om via schroefgaten binnen te dringen waardoor schroeven los gaan laten.
Ook maak ik alle onderdelen demontabel zodat alles makkelijk te verplaatsen is. Rugleuningen zijn hierdoor ook naar uw gewenste hoek in te stellen.

Bezorging is mogelijk tegen meerprijs.

  • Vanafprijs complete loungeset (2 fauteuils, 1 bank en tafel) €499,-

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Ben u geïnteresseerd in steigerhout meubelen? Wilt u een steigerhoutmeubel helemaal op maat gemaakt? Steigerhoutmeester helpt u graag verder. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Vraag offerte aan