Menu

Steigerhout kasten

Kasten van steigerhout voor binnengebruik zijn enkel gemaakt van gedroogd en geschaafd steigerhout. Daarom is een kast op maat  heel goed mogelijk.

Kastdeurtjes van steigerhout zijn ook handmatig samen te stellen en kunnen ingehangen worden naar uw voorkeur (links of rechtsdraaiend). De schroeven zijn van binnenuit bevestigd, waardoor aan de voorzijde geen schroef meer zichtbaar is.

Behandeling

U kunt uw kast laten behandelen op verschillende manieren, zoals: (Interieur) beits (wash), Vernis (blank en kleur), maar ook verschillende kleuren meubelolie behoort tot de opties.

Levering

Een kast kan tot een maximale lengte van 400cm bezorgd worden. Maar dan dient men zelf voor voldoende mensen te zorgen die kunnen helpen met tillen. Dit komt omdat een kast van steigerhout enorm zwaar in gewicht is. Bovendien beschik ik niet over voldoende personeel om te helpen. Ophalen is mogelijk. Maar de garantie vervalt bij het zelf afhalen van de meubelen.

De prijs wordt na aanvraag berekend.

 

 

Vakkenkast
Schappenkast icm stalen frame
Wandmeubel
Wandmeubel
Vakkenkast
Vakkenkast
Kast met schuifdeursysteem

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Ben u geïnteresseerd in steigerhout meubelen of wilt u een steigerhout meubel helemaal op maat gemaakt? Steigerhoutmeester helpt u graag verder. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Vraag offerte aan