Menu

Steigerhout hoekbanken

Inleiding

Een hoekbank van steigerhout is in alle afmetingen voor u te maken. Ik kan de afmetingen van de zittingen aanpassen op bijvoorbeeld IKEA kussens. Deze kussens zijn van prima kwaliteit en het scheelt ook enorm qua prijs t.o.v. op maat gemaakte kussens. De kussens van IKEA hebben echter een andere maatvoering dan de standaard kussens. Deze kussens zijn 62x62cm. Een hoekbank van steigerhout voor bijvoorbeeld 5 personen komt neer op een afmeting van 186x186cm voor het zitgedeelte. Bijpassende hockers, cq tafels kunnen ook van steigerhout gemaakt worden in iedere gewenste maat.

Behandeling

Ook is het mogelijk om uw hoekbank van steigerhout te behandelen in bijvoorbeeld een steigerhout beits. Deze leent zich uitstekend voor een behandeling, echter de kleurkeuze is beperkt tot White, Grey of Antraciet wash. Men kan ook kiezen om houtolie toe te passen. Houtolie is prima op steigerhout toe te passen, maar kan echter alleen buiten gebruikt worden. Het voordeel van houtolie op steigerhout is dat het langzaam in het steigerhout trekt waardoor het een diepe bescherming krijgt. Ander bijkomend voordeel is dat er meerdere kleuren beschikbaar zijn t.o.v. steigerhout beits, maar de aanschafprijs is echter duurder.

Werkwijze

Ik werk uitsluitend met RVS zelfborende schroeven en alle schroeven worden onzichtbaar geschroefd waardoor geen enkele schroef zichtbaar is. Mocht het niet mogelijk zijn om onzichtbaar te schroeven, dan werk ik de schroeven weg met zogenoemde houtproppen. De voordelen van onzichtbaar schroeven zijn dat uw steigerhouten hoekbank een veel strakker uiterlijk krijgt en vocht heeft geen kans om via schroefgaten binnen te dringen waardoor schroeven los gaan laten. Ook maak ik de hoekbank van steigerhout demontabel zodat u hem makkelijk zelf kunt vervoeren in een bus of aanhanger en als u de ruimte heeft op kunt bergen.

Bezorging is mogelijk tegen meerprijs.

  • Vanafprijs hoekbank bij zitgedeelte 180x180cm met plateau in de hoek € 379,-
  • Vanafprijs hoekbank bij zitgedeelte 180x180cm zonder plateau € 349,-

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Ben u geïnteresseerd in steigerhout meubelen of wilt u een steigerhout meubel helemaal op maat gemaakt? Steigerhoutmeester helpt u graag verder. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Vraag offerte aan