Menu

Diversen steigerhout projecten

Vraag gerust naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld een hondenmand, salontafel, sta-tafel etc.
Alles is bespreekbaar.

Hondenmand van steigerhout

Een hondenmand van steigerhout is een echte trend aan het worden en dit komt door zijn robuuste uitstraling. Al deze maten, van groot en klein zijn bespreekbaar. Ieder ras verdiend een hondenmand van steigerhout en verkrijgbaar vanaf €65,-

Salontafel

Een salontafel van steigerhout mag niet in uw huiskamer ontbreken.
Daarom zijn er legio mogelijkheden om uw salontafel van steigerhout een eigen look te geven.
Zit er geen geschikte tafel bij? Dan mag u mij altijd een voorbeeldfoto sturen van uw droomtafel zodat we samen tot een mooie oplossing komen.

Sta-tafel van steigerhout
Een sta-tafel van steigerhout is uitermate geschikt voor de horeca. Deze worden zowel voor binnen als buiten steeds meer toegepast vanwege zijn robuuste uitstraling. De hoogte is 110cm en het bovenblad is 100×100 cm.

Alle andere afmetingen zijn ook mogelijk. Ook is het mogelijk om er bijpassende barkrukken bij te leveren. Deze zijn met en zonder rugleuning te verkrijgen.

Andere suggestie’s

Heeft u zelf nog andere ideeën of suggestie’s dan hoor ik dit graag en wellicht komen we tot een mooie oplossing voor wat betreft het creëren van uw droommeubel van steigerhout.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Ben u geïnteresseerd in steigerhout meubelen? Wilt u een steigerhoutmeubel helemaal op maat gemaakt? Steigerhoutmeester helpt u graag verder. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Vraag offerte aan